Välittäjätesti

310818

VÄLITTÄJÄTESTI

TESTI

Oletko myymässä asuntoasi? Oletko valitsemassa välittäjää? Tee itsellesi allaoleva testi ennen kuin pistät nimesi toimeksiantosopimukseen. Se kannattaa, siitä on sinulle taloudellista hyötyä.

1. Toivotteko, että välittäjä suostuisi tulokseen sidottuun palkkioon? Tuntuisiko hyvältä, jos välittäjä suostuisi antamaan kirjallisesti lupauksen minimihinnasta, joka välityspalkkion jälkeen vähintään jää teille nettona käteen?

2. Haluaisitteko, että kenellä tahansa välittäjällä, jonka asiakasrekisteristä löytyy asunnostanne kiinnostunut asiakas olisi mahdollisuus (lue=taloudellinen motiivi) tarjota asuntoanne asiakkailleen ja saada – jos kaupat syntyvät – siitä kunnon korvaus?

3. Haluaisitteko antaa välittäjälle yksinmyynnin sijasta rinnakkaismyyntioikeuden? Voitteko halutessanne myös itse myydä asuntonne ja säästyä välityspalkkiolta, jos saatte siitä välittäjää paremman tarjouksen?

4. Missä mielestänne kotianne tulisi mainostaa ja markkinoida? Onko yksi sopimusehdoistanne ehdottomasti se, että asuntonne on myynnissä kaikissa Suomen suosituimmissa verkkopalveluissa: www.etuovi.com, www.oikotie.fi ja?

5. Onko verkkopalveluissa julkaistujen myyntikuvien laadulla mielestänne merkitystä ostajien mielenkiintoon? Olisiko ideaa panostaa laatuun ja käyttää ammattikuvaajaa?

6. Olisiko hyvä, jos valitsemanne välittäjä olisi jo antanut näyttönsä menestymisestä välitysalalla?

7.Toivoisitteko, että kotianne myytäisiin ensisijaisesti yksityisesittelyillä massiivisten julkisten näyttöjen sijasta?

Onneksi olkoon, mitä useampi myönteinen vastaus sitä suurempi syy sinulla on kutsua vähintään 3 välittäjää maksuttomalle arviointikäynnille ja pyytää heiltä palvelutarjous asunnonne myynnistä.

Kommentointi on suljettu.

css.php